Thursday, June 08, 2006

en morgonbetraktelse

en solig morgon som denna är det mest betungande i mitt liv hur mycket jag ogillar studentstaden! Tänk på det alla som kommer ovetande flyttande till Uppsala och hamnar i deras klor, de är aldrig snälla bara för att!

Värme och sol på balkongen, fest ikväll, feministworkshop imorgon igen och utbildningshelg på jobbet lördag söndag, jag är alldeles tokigt uppe i varv!

Sandra, jag skulle också vilja gå på Wendy.

Kram

3 comments:

Anonymous said...

Hej, åker på tisdag. Jag tror att de stora växterna klarar sig, de mindre tänkte jag ställa i köket och de som vattnar dem åt mig bjuder jag på öl eller nåt sen. Borde ju funka, känner mina grannar. Imorgon fredag spelar vi på S:t Eriks torg 14.30, gratis, och sedan tänkte jag ha nån form av snart-fyller-jag-år-tillställning.

S. said...

Följ med oss (mig och Hanna)! Det är gratis också. :)

S. said...

Det är förresten den 15 juni om jag inte kommer ihåg helt fel. En torsdag. På Debasers uteservering typ. Anna+Idde och så Wendy. Med band. Vet inte hur speltiden är fördelad, men A+I skulle iaf köra både gemensamma grejer och sologrejer, både covers och eget. Jag älskar Anna Stadlings röst och gillar projektet hon haft med Idde. Och Wendy är ju cool! Hon verkar vara en hel del i Sverige, främst med Ane. Ska bli kul att se henne igen! :)