Monday, August 27, 2007

Gubbjävel

Jag har ju aldrig trott att det skulle hända mig. Jag är ju värsta tuffbruden som bara känner snällkillar. Jag förväntade mig helt enkelt inte att ens värsta gubbkollegan skulle säga saker som "nu när du ska var jämlikhetsansvarig tänkte jag att jag skulle vara värsta sexistsvinet så att du får nåt att bita i". Var det någon som undrade varför kvinnor väljer att inte bråka?

5 comments:

Anonymous said...

Jadu, det är frågan.
Grejen är att oavsett hur sexistisk kan blir så rår han inte på dig. Ett sådant uttalande tyder på bristande kunskap och intelligens och det är något som du har, han har inte en chans. Men visst svider det, även om man vet att det han säger, säger mer om honom än om en själv.
"No one can make you feel inferior without your permission." Låt du honom göra bort sig, det kommer han ju att göra, och knäck honom med statistisk och intelligens.

Anonymous said...

Va fan.

Anonymous said...

Han verkar inte behöva anstränga sig för att "vara" värsta sexistsvinet, grundat på hans uttalande är han det redan... Vilken diarré...

Anonymous said...

Tack snälla fina ni! Jag har i alla fall pratat med chefen (och ja, jag skällde ut mannen ifråga efter noter) och han är upprörd och det är bra.

Anonymous said...

När kommer du hem? Behöver klämkäcka-allt-ordnar-sig-singel-emelie!