Saturday, October 07, 2006

regn

Jag hade tänkt gå till globalen och köpa kaffe, simma, vara effektiv. Men det regnar. Och det blåser. Och om jag hade haft gardiner och persienner hade jag dragit för dem, fällt ner dem och stängt in mig och inte tittat ut och inte låtsats om omvärlden. Bara boken, brödet som doftar och jag och stängt ute både omvärlden och huvudvärlden och flytt ett tag. Men istället borde jag sätta i telefonen i väggen igen.

2 comments:

Anonymous said...

hej vännen. sorry att jag aldrig kom till carolina i torsdags. jag var en god människa och anmälde mig för blodgivning och registret för frivillig stamcellsdonation. sitter ute på tallis och har ont i fötterna. kram

S. said...

Det regnade som bara den där vid tvåsnåret. Jag skulle ner på stan och träffa en kompis som var tillfälligt i stan. Vägrade bli blöt och rotade fram stora gula regnjackan. Lyste som en liten kyckling över hela Stora torget. Och när jag väl kommit så långt hade det ju i princip slutat regna. Nu är jag hemma och borde laga mat och funderar på var dan tog vägen egentligen. Ska pyssla lite här hemma nu. Gäsp.