Saturday, November 25, 2006

Värsta bra biodagen

Gick till jobbet klockan två och kom hem vid nio och hade värsta bästa fyrisdagen! förutom att ha fått ordning på Fyris Vänners medlemsregister och fixat lite annat inför fyris reklamattack inför Infödd Soldat, så var det fler besökare än på länge! När foajén fylls av förväntan och blöta paraplyn och en och annan ångande kaffekopp, då är allt så enkelt. Alla är trevliga, köper bra ekochoklad och jag får en aning om hur det skulle kunna vara om fyris vore den där fantastiska kulturmötesplatsen där det händer saker! Jag må vara en drömmare, och en evig optimist, men visst skulle alla Uppsalabor kunna få för sig att film kan vara mer än SF och att popcorn inte är det viktigaste!?

5 comments:

S. said...

Popcorn på bio är grymt överskattat. Man blir ju bara törstig och måste dricka nåt och då blir man kissnödig och kan inte koncentrera sig på filmen. Gott och blandat är bra. Eller inget alls. Fattar inte varför folk måste käka så jävla mycket bara för att dom går på bio. Jag misstänker att dom gör det bara för att dom kan...

emelie said...

ja, och så är det någon som måste städa sen också. äta popcorn är väl en sak, men sprida dem runt sig! om alla popcorn försvann från världen, då skulle SF inte vara mer än fyris!

emelie said...

men frågan kvarstår, varför går inte fler på fyris?

S. said...

För att SF syns och hörs mycket mer. För att om man är seg att ta sig iväg på bio överhuvudtaget så tar man sig i första hand till Filmstaden. Och man söker sig till filmer man hört talas om. Och man går av gammal vana. Sånt kanske? Sen finns det väl det klientelet som utgår från att Fyris bara visar "svåra" och "jobbiga" grejer.

Och ja, om man nu ska äta popcorn så kan man väl hålla dom i pappkartongen eller i munnen. Klart att en del skuttar åt sidan men popcornkastning a la stökig tonåring borde det eventuellt vara spöstraff på.

emelie said...

jo jag vet! Det är bara så synd...