Wednesday, January 31, 2007

blir det vår nu?

Om man tycker att världen är för tung och tråkig idag, kan man alltid läsa gårdagens inlägg på esbati.blogspot.com, då får man roligare!

Nu droppar det utanför mitt fönster, och det är plusgrader. Jag ska ha handledning och seminarium idag och är lätt stressad av anhopningen av organiserat pluggande. Det bästa vore om min handledare genomskådade mig och fattade att jag inte riktigt vet vad jag sysslar med.

3 comments:

S. said...

Nä det blir inte vår, det blir bara blött om fötterna...

Anonymous said...

Nu är det snart lördag igen, ladda skarpt mot fucking landskrona istället för att baka bröd då. ;)

Ali är det bästa som hänt vänstern...iaf sen Gudrun. Men om vi ska snacka verbala begåvningar så snackar vi nog nästan Palme.

Anonymous said...

fast när man har mycket att göra och mest vill slå dem i huvudet men samtidigt har en tydlig pacifistisk uppfattning, då är det bra att baka bröd. Brödet är dessutom så kravmärkt som det kan bli, och har den ytterliggare fördelen att alla som blir bjudna på nybakt bröd blir glada och lite mer redo att kämpa på alla sina olika sätt. Inte heller att förglömma är diskussionerna som går att ha när man äter bröd. Nej, bröd är bra. Baka bröd är bra. Nu ska jag grädda nattens kalljästa!