Thursday, March 22, 2007

my friend my friends forgive me

Jag finns faktiskt. Även om mina sociala färdigheter krymper för varje timme jag spenderar över mina böcker, och även om jag aldrig hinner träffas och även om jag inte orkar med att ringa maila smsa, mest för att jag har huvudet så fullt av uppsats att jag inte riktigt vet vad jag ska säga till alla som vill höra något annat. Men jag uppskattar sällskapsförsök, fast jag blir stressad av att planera in dem. Fånga mig när jag minst anar det och I'll be yours.

8 comments:

S. said...

Du...hur får man dit länkar i högermariginalen egentligen? På ett enkelt sätt.

Jag är så stressad och nervös så det finns inte. I helgen ska jag slöa. Kanske ska våldsgästa dig nåt och tvångssocialisera.

Kram

Anonymous said...

Men du, jag ringer dig i morrn när min tenta är klar. Jag hänger gärna med på stan när du letar present!

Anonymous said...

Vad tycker du om glassdebatten?

S. said...

Nu var det ju inte jag som fick frågan, men jag kan lägga mig i ändå... Om vi snackar GBs "Girly" eller vad den heter. Om dom bara hade skippat namnet och tjejen på papperet så hade det varit lite bättre. Då hade det ju inte uttalat varit vikt för tjejer i alla fall... Då kanske nån liten kille hade fallit för glitterpennan också. Så här i Ola Salo-tider och allt...

Nu har jag kommit hem från Katalin. Nu ska jag tentaplugga, sova några timmar och sen tenta. Viiiill iiinte...

Anonymous said...

heh. Folk drar liknelser till debatten kring "Nogger Black" men då den kändes rent pekoral så finns det ju en poäng i kritiken här. För vilken kille i skolåldern köper en Girlie-glass utan att fundera på huruvida hans polare tycker att han är fjollig.

Anonymous said...

J och S: Jag gillar över huvud taget inte glass med fruktsmak, det är töntigt. Choklad är det enda som är coolt nog för mig. Men i övrigt håller jag med om att om den bara inte hette Girly hade det ju kunnat bli sådär härligt queer. Nu blev det inte så. Så du har nog rätt j, den här debatten är på alla sätt verklighetsförankrad.

Catta: Gör så!

Anonymous said...

Way! Var på lite diskushumör. Borta hos mig blir det sällan mer spännande än "Men, kan man verkligen hävda att en växt bara vill ha 1 dl vatten per vecka?".

S. said...

J> Jag håller med, Nogger var mest en miss att fnissa lite åt kändes det som.

E> Fan vad du är cool... ;)